Italia: Român, furios pe nevastă pentru că i-a trimis bani soacrei, în țară. I-a luat mașina și i-a izbit-o de zid

Un cetățean român, în vârstă de 50 de ani, a avut parte de clemență din partea unui judecător italian după ce, în momentul în care a aflat că soția a trimis bani în țară soacrei și-a ieșit din minți și i-a distrus mașina.

Românul i-a dat 8000 euro soției care a decis să-i trimită mamei în România. Femeia a promis și și-a luat angajamentul că îi va returna banii, numai că timpul a trecut, iar suma de bani nu a mai primit-o înapoi. Soacra avea planuri mari pentru construcția unei case în România.

Soția, în vârstă de 40 de ani, șomeră, a reușit să-i dea bărbatului doar 4000 euro din suma împrumutată, adică jumătate din bani. Bărbatul s-a enervat foarte tare și i-a distrus mașina soției pentru a se răzbuna. Cei doi locuiau împreună, însă episodul a speriat-o atât de tare pe femeie încât s-a dus direct la poliție și a făcut plângere pe numele soțului.

Inițial, bărbatul a fost anchetat pentru extorcare și a fost condamnat la nu mai puțin de cinci ani si șase luni de închisoare de instanța din Brescia. Hotărărea a fost dată în primă instanță, astfel că românul, temându-se pentru libertatea lui a părăsit Italia în grabă și a contactat un avocat în România.

Alături de avocat a făcut o înțelegere cu femeia și au semnat un acord de restituire a datoriei pe care soția o avea față de el. Judecătorul a acceptat situația și i-a acordat circumstanțe atenuante la infracțiunea de extorsiune. Astfel, bărbatului i-a fost redusă pedeapsa la un an și jumătate de închisoare cu suspendare.